INSCRIE-TE ACUM la cursul SCHIMBAREA LINIEI DE DESTIN – SALTUL PE O NOUA LINIE TEMPORALA

 Scoala de Activare a Sinelui si ICSCC  va invita pe 22 mai 2013, ora 15.00, sa participati la un nou curs intentiv de dezvoltare personala

fdsSchimbarea liniei de destin este o e decizie, este o alegere. Cine o face este complet treaz si constient de puterea Sinelui sau interior de a-si crea un nou destin.  Ai inceput vreodata in viata ceva “de la zero?” Ceva nou care te-a condus intr-o directie neasteptata si in acelasi timp mult visata? De ce sa astepti sa-ti ofere cineva sansa sau oportunitatea de a-ti schimba viata? Tu esti cel care-ti creezi sansa, tu iti nasti oportunitatile. Fiind constient de forta neclintita din tine – Sinele, si mentinand mereu un contact constient cu el poti declansa in viata ta un sir de evenimente, oportunitati, alegeri care sa te conduca la orice finalitate doresti.

Prin exercitii practice, inveti sa folosesti un instrument ce va fi oricand la dispozitia ta: “Conectarea” si inca o data inveti sa exersezi disciplina conectarii si sa o transformi intr-un stil de viata. Cursul ofera un cadru de invatare si cunoastere si te initiaza in propria ta viata. In actul de  a trai constient de tine.  Cei care l-au parcurs, deja au manifestat noul destin si am celebrat impreuna cu ei modificarile si schimbarile din viata lor.

Sa schimbi linia de destin nu inseamna sa fugi din destinul in care esti deja. Inseamna sa-l privesti cu intelepciune si sa decizi ca ai experimentat destul din tot ce a fost pana acum si ca, pur si simplu vrei in mod autentic si plin de curiozitate sa experimentezi altceva. Noi toti suntem calatorii liniilor infinite de destin ale Universului. Orice alegere faci se reflecta in viata pentru ca o traiesti.  Nu poti sa nu alegi, si daca tot o faci, atunci fa-o constient de Sine.
Asa sa fie!

TRAINER: Diana Laura Ciubotaru, este formator si supervizor in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Scolii Sistemice de Formare Iasi, psihoterapeut principal specializat in terapie sistemica de familie si cuplu, presedintele Institutului de Cercetare si Studiul Constiintei Cuantice si creatorul Scolii de Activare a Sinelui, specializata in terapia Sinelui si terapeut licentiat in terapia Bowen.

DETALII DE ORGANIZARE
Locatia: IASI, Centrul HolistSan, Sos. Nicolina, nr.85, bl. 988, sc. B, parter, interfon 02

Cand? 22 mai 2013

Cost: 200 ron

Numar:10 participanti

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati:
email: icsccdianaciubotaru@gmail.com
mobil: 0742 094746, 0741093131

Reclame