20110203191010(1)Dragi cititori,

am placerea sa va anunt ca Scoala Sistemica de Formare, o diviziune a Institutului de Cercetare si Studiul Constiintei Cuantice,  a fost acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania ca furnizor de formare in Psihoterapie sistemica de familie si cuplu. Asta inseamna ca, cei care doresc sa imbratiseze profesia de consilier marital sau terapeut de familie si cuplu, pot urma cursurile acestei scoli, si pot obtine de aici  toate certificatele necesare obtinerii atestatului de libera practica in conditiile legii.

Sa fii terapeut e un act de curaj, mai ales fata de tine insuti. Pentru ca, in drumul de cucerire interioara se exorcizeaza toti demonii trecutului tau, pentru a sta langa clientii tai, drept, puternic, fara sa te sperii de fricile sau de neputinta lui.

Din experienta de multi ani de formator, pot spune ca terapeutii in formare cu care am lucrat sunt niste cuceritori de legenda, asa cum erau cavalerii de altadata. Sunt frumosi, au o onestitate anume, mai ales fata de sine, si mereu exista un impuls adanc, ce vine din interior cand vine vorba de alegerea drumului de formare si dorinta permanenta de evolutie si curatare interioara. Am respectat profund alegerea unui terapeut de a se dezlega de trecutul sau, cand trecutul ii urla  in urechi sau ii apasa din greu pe umeri. Uneori nu e usor sa ramai pe cale, dal la final satisfactiile sunt minunate. Asta am vazut in ochii lor.

Va celebrez, dragii mei terapeuti si consilieri de acum si din viitor! Suntem dintotdeauna vindecatori! Cu drag, Diana Ciubotaru

Reclame