Acesta scoala este o forma inedita, misterioasa si in acelasi timp sistematica de a parcurge drumul de initiere in propriul tau Sine. Devii initiat in propria ta putere de a-ti crea destinul si conduce viata. Am creat acest spatiu de crestere, co-creatie si evolutie spirituala pornind de la propria calatorie initiatica si de cautare a Sinelui meu, pornind un studiu de cercetare si integrare a tuturor materialelor si experientelor avute.

Scopul Scolii este de a oferi un cadru de lucru coerent, un set de instrumente complet practice si valide, un spatiu de intalniri si colaborare pentru cei care au aceeasi chemare launtrica de intalnire cu forta divina a Sinelui. Aici este un loc de intalnire a tuturor celor care au inceput calatoria dar nu au ajuns acolo unde sperau. Scoala ofera posibilitatea metamorfozarii din cel care ai fost, in cel mai mare si dorit vis al tau. Asa cum mi-a spus cineva care a trecut prin metamorfoza, mi-am dat seama ca “in trecut eram doar o farama din tot ceea ce puteam sa fiu”.

imagesEste o lege a viului care spune ca, nu te poti opune schimbarii si evolutiei. Iar schimbarea si evolutia nu se pot face fara haos, cutremur sau distrugere. In Scoala de activare a Sinelui inveti sa iei inapoi puterea de a parcurge orice schimbare si haos cu naturalete, creativitate si atitudinea suveranului. Un suveran nu poate fi, niciodata, victima sau tiranul nimanui. E liber si plin de siguranta drumul pe care merge. El isi creeaza destinul oricat de greu sau simplu ar fi.

Va astept, cu rabdare si iubirea nelimitata a Sinelui.

Anunțuri